Web Analytics Made Easy - Statcounter

پویانمایی «خرچنگ» به بخش رقابتی فیلم‌های کوتاه انیمیشن دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم آدلاید ۲۰۲۰ استرالیا راه پیدا کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در زیر چند خبر از سینمای مستند و انیمیشن را می‌خوانید:

«22/22» نام جدید مستندی از گروه روایت فتح

فیلم‌ مستند بلند "پرنده‌ها درخت را فراموش نمی‌کنند" محصولی از گروه مستند روایت فتح به «22/22» تغییر نام پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم که به کارگردانی فرود عوض‌پور و تهیه‌کنندگی سعید الهی در روزهای اخیر مراحل پایانی تولید را پشت سر گذاشته است، همزمان با شرکت در بخش جایزه شهید آوینی جشنواره فیلم حقیقت، نام خود را تغییر داد.

مستند «22/22» روایت شکل‌گیری گروهی از بسیجیان سال‌های اول انقلاب در شهرستان بندرگز از شهرهای استان گلستان است که تلاش کرده با نگاهی جستجوگرانه، مخاطب را با وجوهی دیگر از نوجوانان پرجنب و جوش دیروز و میانسالان امروز در مواجهه با انقلاب اسلامی آگاه سازد.

فرود عوض‌پور کارگردان این مستند سینمایی در پرونده حرفه‌ای خود ساخت بیش از 20 فیلم کوتاه داستانی، مستند و کسب جوایز متعدد از جشنواره‌های داخلی و خارجی را همراه داشته و دارای مدرک کارشناسی کارگردانیسینما از دانشگاه سوره و کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی ست.

عوامل مستند «22/22» عبارتند از: کارگردان: فرود عوض‌پور/ مدیر فیلمبرداری: مهدی ایل‌بیگی/ تدوین: ماهک منصوریان/ صدابردار: ایمان ترابی/ صداگذار: سیدرضا گدازگر/ گوینده: سعید جهانشاهی و فاطمه محمدی/ طراح و تهیه کننده: سعید الهی/ تهیه شده در: گروه مستند روایت فتح.

«کلاغ» متحرک شد!

فیلم انیمیشن «کلاغ» از تولیدات جدید مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به کارگردانی اهورا شهبازی، در مرحله متحرک‌سازی است.

اهورا شهبازی درباره ایده‌ ساخت انیمیشن «کلاغ» گفت: شعر «عقاب» پرویز ناتل خانلری الهام‌بخش من در یافتن ایده‌ اولیه‌‌ فیلم بود، اما زاویه نگاه موجود در شعر را تغییر دادم و به جای عقاب، از نگاه کلاغ به موضوع نگاه کردم و هنگام نگارش فیلمنامه هم به روایتی کاملاً متفاوت رسیدم.

وی افزود: این انیمیشن به روش دوبُعدی تولید می‌شود و در حال حاضر 80 درصد از متحرک‌سازی آن انجام شده و امیدوارم تا دو ماه دیگر آماده نمایش شود.

شهبازی در پایان گفت: تهیه‌کنندگی، کارگردانی، متحرک‌سازی و کامپوزیت انیمیشن «کلاغ» را خودم انجام داده‌ام، ویدا شیرازی بک‌گراند و رنگ کاراکترها و کیارش بختیاری هم ساخت موسیقی و صداگذاری آن را برعهده داشته‌اند.

انیمیشن «خاطره نمناک» به جشنواره محیط زیستی مکزیک راه یافت

فیلم انیمیشن «خاطره نمناک» از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به کارگردانی مسعود قدسیه، به بخش رسمی جشنواره فیلم‌های محیط زیستی «سان‌سینه» مکزیک راه یافت.

دوازدهمین دوره جشنواره فیلم‌های محیط زیستی «سان‌سینه» مکزیک، از 14 تا 21 آبان‌ماه برگزار و حدود 100 فیلم مستند و انیمیشن در این رویداد به نمایش گذاشته می‌شود.

امسال به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا در جهان، این جشنواره به‌صورت آنلاین برگزار می‌شود.

در خلاصه داستان فیلم «خاطره نمناک» آمده است: «دختر و پسری مشغول بازی در کنار تپه‌ای‌اند؛ دختر به یکباره گم می‌شود و پسر در تمام طول عمر خود به دنبال دختر می‌گردد!»

این فیلم پیش‌تر در جشنواره «گلدن کوکر» بلغارستان هم به نمایش درآمده بود.

«خرچنگ» به جشنواره فیلم آدلاید استرالیا راه یافت

پویانمایی «خرچنگ» ساخته شیوا صادق‌اسدی به بخش رقابتی فیلم‌های کوتاه انیمیشن دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم آدلاید 2020 استرالیا راه پیدا کرد.

این انیمیشن 11 دقیقه‌ای که از تولیدات جدید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سال 2020 است، در این جشنواره پنجمین حضور بین‌المللی خود را تجربه می‌کند.

پویانمایی «خرچنگ» قرار است روز اول آبان‌ماه سال جاری (22 اکتبر2020) در برنامه‌ای 87 دقیقه‌ای به همراه هفت فیلم کوتاه انیمیشن از کشورهای فرانسه، آمریکا، روسیه، مجارستان و استرالیا به نمایش درآید.

بر همین اساس در بخش رقابتی فیلم‌های کوتاه، طیف وسیعی از انیمیشن‌ها با تکنیک‌های مختلف انتخاب شده ‌است که در این میان پویانمایی‌ «خرچنگ» برای دوستداران فیلم‌های تجربی به نمایش در خواهد آمد.

دوازدهمین جشنواره‌ بین‌المللی فیلم آدلاید از 23 مهر تا 4 آبان‌ماه سال 1399 (14 تا 25 اکتبر 2020) در شهر آدلاید کشور استرالیا به‌صورت حضوری در حال برگزاری است.

مستند پرتره‌ چهره‌های برجسته هنری کشور روی آنتن می‌روداز مشهد تا بوئنوس آیرس/ انیمیشن ساخت مشهد به جشنواره آرژانتین راه یافت

انتهای پیام/ 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انیمیشن جشنواره های سینمایی انیمیشن جشنواره های سینمایی جشنواره فیلم فیلم آدلاید خاطره نمناک بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۴۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند

آفتاب‌‌نیوز :

سلبریتی‌های هالیوودی گرچه با هنرنمایی هایشان در برابر دوربین یا روی صحنه شناخته می‌شوند، اما بسیاری از آن‌ها تجربه‌ی صداپیشگی هم داشته اند. در حقیقت، برخی از شخصیت‌های انیمیشنی مشهور و محبوب صدای خود را از این ستارگان وام گرفته اند.

ویل اسمیت

ویل اسمیت صداپیشه‌ی شخصیت اسکار در انیمیشن «داستان کوسه» (Shark Tale) بود.

میلا کونیس

میلا کونیس از فصل دوم سریال انیمیشنی «فمیلی گای» (Family Guy) صداپیشگی شخصیت مگ گریفین را برعهده گرفت. پیش از او لیسی شابرت صداپیشه‌ی این شخصیت بود.

جاستین تیمبرلیک

جاستین تیمبرلیک در انیمیشن «شرک ۳» (Shrek the Third) صداپیشه‌ی شخصیت آرتی بود. او همچنین در انیمیشن‌های «ترول ها» (Trolls) و «تور جهانی ترول ها» (Trolls World Tour) صداپیشگی شخصیت برنچ را برعهده داشت. او در انیمیشن «یوگی خرسه» (Yogi Bear) هم صداپیشه‌ی شخصیت بوبو بود.

مریل استریپ

مریل استریپ بی شک یکی از بزرگ‌ترین بازیگران زن صنعت خود است. او همه کاری انجام داده است، از جمله صداپیشگی شخصیت خانم فاکس در انیمیشن «آقای فاکس شگفت انگیز» (The Fantastic Mr. Fox)، شخصیت کویین در انیمیشن «مورچه کش» (The Ant Bully)، شصیت بلو مکا در فیلم «هوش مصنوعی» (A.I. Artificial Intelligence) و شخصیت جسیکا لاوجوی در سریال انیمیشنی «سیمپسون ها» (The Simpsons).

جورج کلونی

جورج کلونی در انیمیشن «آقای فاکس شگفت انگیز» صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی آقای فاکس را برعهده داشت.

ایوان مک گرگور

ایوان مک گرگور چند تجربه‌ی صداپیشگی دارد، از جمله شخصیت رودنی کاپرباتم در انیمیشن «ربات ها» (Robots)، شخصیت ولینت در انیمیشن «کبوتر بی باک»، شخصیت کریس در انیمیشن «کارگران چکمه پوش» (Jackboots on Whitehall) و شخصیت لومیر در لایو اکشن «دیو و دلبر» (Beauty and the Beast).

مل گیبسون

مل گیبسون در انیمیشن «پوکاهانتس» (Pocahontas) صداپیشه‌ی شخصیت جان اسمیت بود.

آنجلینا جولی

آنجلینا جولی صداپیشه‌ی شخصیت استاد ببری در انیمیشن «پاندای کونگ فوکار» (Kung Fu Panda) و شخصیت لولا در انیمیشن «داستان کوسه» بود.

الک بالدوین

الک بالدوین در انیمیشن «بچه رئیس» (The Boss Baby) صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی همان بچه رئیس (تد) را برعهده داشت. او همچنین در انیمیشن‌های «ظهور نگهبانان» (Rise of the Guardians) و «باب اسفنجی شلوار مکعبی» (The Spongebob Squarepants Movie) شخصیت‌هایی را صداپیشگی کرده است.

متیو برودریک

متیو برودریک صداپیشه‌ی شخصیت سیمبا در انیمیشن «شیر شاه» (The Lion King) بود.

کلویی گریس مورتز

کلویی گریس مورتز در انیمیشن «خانواده آدامز» (The Addams Family) صداپیشه‌ی شخصیت ونزدی آدامز بود. او همچنین در انیمیشن «افسانه شاهدخت کاگویا» (The Tale of Princess Kaguya) صداپیشگی شخصیت شاهدخت کاگویا را برعهده داشت. او چند تجربه‌ی دیگر نیز در زمینه‌ی صداپیشگی دارد.

نیکلاس کیج

نیکلاس کیج صداپیشه‌ی شخصیت مرد عنکبوتی نوآر در انیمیشن «مرد عنکبوتی: به درون دنیای عنکبوتی» (Spider-Man: Into the Spiderverse)، شخصیت زاک در انیمیشن «مورچه کش»، شخصیت گراگ در انیمیشن «غارنشینان» (The Croods) و ... بود.

اپرا وینفری

اپرا وینفری در انیمیشن «شاهدخت و قورباغه» (The Princess and the Frog) صداپیشه‌ی شخصیت یودورا، مادر تیانا بود.

اسکارلت جوهانسون

اسکارلت جوهانسون در انیمیشن «باب اسفنجی شلوار مکعبی» صداپیشه‌ی شخصیت پرنسس میندی بود.

هیو جکمن

هیو جکمن در بازی «مردان ایکس: بازی رسمی» (X-Men: The Official Game) صداپیشه‌ی شخصیت ولورین و در انیمیشن «خوش قدم» (Happy Feet) صداپیشه‌ی شخصیت ممفیس بود.

ساموئل ال. جکسون

ساموئل جکسون در انیمیشن «شگفت انگیزها» (The Incredibles) صداپیشگی شخصیت فروزن را برعهده داشت.

داکوتا فانینگ

داکوتا فانینگ در انیمیشن «کورالاین» (Coraline) صداپیشه شخصیت اصلی همان همان کورالاین بود.

جان تراولتا

جان تراولتا در انیمیشن «تیزپا» (Bolt) صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی همان تیزپا را برعهده داشت.

زندایا

زندایا در انیمیشن «پا کوچولو» (Smallfoot) صداپیشه‌ی شخصیت میچی بود. او در انیمیشن «اردک اردک غاز» (Duck Duck Goose) هم صداپیشگی شخصیت چی را برعهده داشت. زندایا چند تجربه‌ی دیگر هم در صداپیشگی دارد.

جیم کری

جیم کری در انیمیشن «هورتون صدایی می‌شنود» (Horton Hears a Who) صداپیشگی شخصیت هورتون را برعهده داشت. او همچنین در انیمیشن «سرود کریسمس» (The Christmas Carol) شخصیت‌های متعددی را صداپیشگی کرد، از جمله شخصیت اسکروچ در سنین مختلف، روح هدیه‌ی کریسمس و روح کریسمس.

سلنا گومز

سلنا گومز تجربه‌های متعددی در زمینه‌ی صداپیشگی داشته است، از جمله شخصیت ماویس در انیمیشن «هتل ترانیلوانیا ۳: تعطیلات تابستانی» (Hotel Transylvania ۳: Summer Vacation).

ووپی گلدبرگ

ووپی گلدبرگ در انیمیشن «شیر شاه» صداپیشگی شخصیت شنزی را برعهده داشت. او کار‌های متعدد دیگری نیز در زمینه‌ی صداپیشگی انجام داده است.

وین دیزل

وین دیزل در انیمیشن «غول آهنی» (The Iron Giant) صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی همان غول آهنی را برعهده داشت.

رنی زلوگر

رنی زلوگر در انیمیشن «داستان کوسه» صداپیشه‌ی شخصیت انجی و در انیمیشن «بری زنبوری» (Bee Movie) صداپیشه‌ی شخصیت ونسا بلوم بود.

لوسی لیو

لوسی لیو صداپیشه ی شخصیت استاد افعی در انیمیشن «پاندای کونگ فوکار» و صداپیشه ی شخصیت می در انیمیشن «مولان ۲» (Mulan II) بود.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند
  • امدادرسانی به خدمه سکوی متحرک در آب‌های عسلویه انجام شد
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • (ویدئو) صحنه عجیب خوردن خرچنگ با چنگال خود خرچنگ توسط دختر چینی!
  • (ویدیو) فرآیند فرآوری و بسته بندی «خرچنگ برفی» در کارخانه
  • حمله برق‌آسای یک شاهین برای سرقت ساندویچ! (فیلم)
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • تجربه حضور «رویاباف و قاضی» در کانادا/ ماجرای خانم قاضی چیست؟