Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@04:44:27 GMT

اگر مسواک را به موقع عوض نکنیم چه می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۲۳۴۸۱

اگر مسواک را به موقع عوض نکنیم چه می‌شود؟

همه ما می‌دانیم چه موقع لباس و یا کفش‌های خود را تعویض کنیم، اما در رابطه با مسواک و وسایل بهداشتی چندان آگاه نیستیم و رعایت آن را جدی نمی‌گیریم که در دراز مدت خود موجب آسیب دندان و بافت لثه می‌شود برای جلوگیری از بروز چنین مسائلی به موقع مسواک خود را تعویض کنید. چند وقت یکبار باید مسواک و یا سر مسواک برقی را تعویض کنید؟ انجمن دندان پزشکی و بسیاری از دندان پزشکان توصیه می‌کنند مسواک را هر سه ماه یک بار یا به محض ساییده و فرسوده شدن مو‌ها که اثر خود را از دست می‌دهند تعویض کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه براین تحقیقات بالینی نشان می‌دهد یک مسواک جدید می‌تواند پلاک بیشتری را نسبت به نوع فرسوده از بین ببرد البته مطمئن شوید مسواک برای پاکسازی دندان‌ها به خوبی کار می‌کند.
تعویض مسواک یا سرمسواک برقی بعد از بیماری:

مسواک باکتری‌های دهان را از بین می‌برد و از شما در برابر ابتلا به بیماری‌ها محافظت می‌کند بنابراین برای حداکثر اثر بخشی و بهداشت پس از سرماخوردگی، ویروس و ... مسواک را تعویض کنید.
دو نوع مسواک وجود دارد:

دستی
الکتریکی
مسواکی را انتخاب کنید که در استفاده از آن راحت هستید و شما را ترغیب کند، دندان‌های خود را به طور مرتب مسواک بزنید. مسواک دستی قابل حمل که در مواقع نیاز از آن استفاده کنید، هیچ سر و صدایی ندارد و کنترل فشار وارد شده بر روی دندان‌ها را دارد.

مسواک الکتریکی به شارژ نیاز دارد و کمی دست و پا گیر است با این حال، حرکت چرخشی سر مسواک باعث تمیزی بین دندان و هم خط لثه می‌شود. بسیاری از مسواک‌های الکتریکی سنسوردارند تا مطمئن شوند که به اندازه لازم فشار بر روی دندان‌ها وارد می‌کنند.

محافظت از مسواک:

مهم نیست از چه نوع مسواکی استفاده می‌کنید، اما متخصصان در این زمینه توصیه می‌کنند بعد از مسواک زدن، خوب آن را زیر آب بشوئید و به صورت عمودی قرار دهید تا خشک شود.

نگهداری مسواک در یک ظرف در بسته یا در پوش‌های خود مسواک اشتباه است، زیرا باعث ایجاد باکتری و تکثیر آن می‌شود علاوه براین بهتر است در طول سفر از مسواک یکبار مصرف استفاده کنید.

عوارض جدی رعایت نکردن زمان تعویض مسواک

حتما با خود می‌گویید که آیا حتما باید این زمان رعایت شود یا اگر رعایت نشود آیا عوارضی بروز خواهد کرد؟ پاسخ را با توضیح در ادامه‌ی بخش سلامت دهان و دندان نمناک آورده ایم.

مسواک به مرور با استفاده مکرر ساییده شده و مثل سابق توانایی حذف پلاک از روی سطح دندان را ندارد بنابراین هر بار مقداری از آن‌ها باقی می‌مانند.

ابتلا به بیماری پریودنتال و از دست دادن دندان، به دلیل تجمع عمده پلاک‌ها روی دندان از بدترین عوارض تعویض نکردن مسواک در زمان مناسب است. چنانچه بار‌ها گفته ایم بر اثر ماندن پلاک‌ها روی سطح دندان به مروز استحکام دندان‌ها از بین رفته و خراب شوند. دقت داشته باشید که وجود پلاک روی دندان تنها به خراب شدن دندان ختم نمیشود بلکه مشکلاتی جمله تورم لثه ها، التهاب، تحریک و بیماری‌های لثه‌ای را موجب خواهند شد.

مشکل دیگری که با استفاده مکرر از مسوالک فرسوده بروز می‌کند تحریک دندان و لثه است که به ایجاد شکاف‌های V. شکلی نزدیک خط لثه‌ها منجر می‌شود.

بخش سلامت دهان و دندان نمناک توصیه می‌کند برای جلوگیری زا بروز چنین مشکلاتی هر فصل یک مسواک جدید برای خود خریداری کرده و از بروز چنین عوارضی جلوگیری کنید.       منبع:نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مسواک پارسی خبر سلامت لثه تعویض کنید روی دندان بروز چنین دندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۳۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند

ایسنا/کرمانشاه یک فوق تخصص طب خواب گفت: وقتی خانواده ساعت خاصی برای خوابیدن و بیدار شدن داشته باشد، بچه‌ها هم یاد می‌گیرند به موقع بخوابند و به موقع هم بیدار شوند.

دکتر حبیب الله خزایی با بیان اینکه موضوعی که امرزوه خیلی از خانواده‌ها با آن روبرو هستند بحث دیر خوابیدن بچه‌ها است، عنوان کرد: معمولا موضوع دیر خوابیدن بچه‌ها در خانواده‌هایی بیشتر دیده می شود که نظم خاصی برای شروع خواب و یا بیدار شدن ندارند.

این روانپزشک افزود: اگر جزو آن دسته از خانواده‌ها هستیم که تا دیر وقت بیدار می مانیم و نظم خاصی برای خوابیدن و بیدار شدن نداریم، نباید انتظار داشته باشیم که فرزندانمان به موقع بخوابند و به موقع بیدار شوند.

خزایی با توصیه به خانواده‌ها برای داشتن یک نظم خاص برای خوابشان، گفت: وقتی خانواده ساعت خاصی برای خوابیدن و بیدار شدن داشته باشد، بچه ها هم یاد می گیرند به موقع بخوابند و به موقع هم بیدار شوند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: در خانواده هایی که نظم خاصی برای خوابد ندارند، معمولا توصیه و یا اجبار به فرزندان برای زود خوابیدن جوابگو نیست. اگر با رفتارمان به فرزندانمان یک الگوی مناسب خوابیدن و بیدار شدن نشان دهیم، بیشتر مورد توجه فرزندان قرار گرفته و از آن تبعیت می کنند.

خزایی با بیان اینکه معمولا فرزندان از الگوی خواب والدین خود تبعیت می کنند، عنوان کرد: حفظ بهداشت خواب در خانواده به بهبود وضعیت خواب بچه‌ها می تواند کمک زیادی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • احمقانه است که از طارمی استفاده نکنیم
  • بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند
  • احمقانه است که از طارمی‌ استفاده نکنیم | او طوری بازی کرد که انگار قرارداد ۱۰ ساله دارد
  • اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟
  • بهترین زمان برای مسواک زدن / چند بار در روز مسواک بزنیم؟
  • حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم
  • (ویدئو) فراموش نکنیم که نمی‌توانیم هم اشغالگر باشیم و هم اخلاق مدار
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • از استخر‌های بزاق تا وجود میلیون‌ها باکتری در دهان